Om mig

Mig

"Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt!

Hvem

Hej, mit navn er Mette Ragn, jeg er 24 år og er pt i gang med at uddanne mig til mediegrafiker, hvor jeg har afsluttet 1. hovedforløb. Jeg er i forvejen uddannet markedsføringsøkonom, men manglede noget mere grafisk arbejde. Den grafiske verden har altid betydet meget for mig ligesom forretningslivet, så det er dejligt at kunne kombinere dem.

Hvor

Jeg er bosat i Horsens hvor jeg har boet hele mit liv. De sidste 4 år har jeg boet sammen med min mand, som jeg blev gift med i sommeren 2017.

Hvorfor

Jeg har altid været meget kreativ anlagt og jeg elsker at arbejde med at visualisere ideér til succes.

Jeg bruger min fritid på at tegne og lave andre kreative ting, så det ligger naturligt for mig at tænke i kreative baner - både i fritiden men også i mit arbejde. Når jeg så ikke er kreativ bruger jeg rigtig meget tid på spejderarbejdet i Erik Menved Gruppe, hvor jeg er gruppeleder, spejderleder og spejder selv. Jeg har været tilknyttet gruppen de sidste 18 år og jeg elsker det.

Jeg er en hårdtarbejdende og målbevidst person, der ikke er tilfreds før målet er nået. Jeg er heller ikke bange for at tage fat i nye opgaver eller projekter også selvom det kræver ny viden eller teknologi - jeg er nemlig lærenem.

Pt. sørger jeg en elevplads der giver mig mulighed for at blive den bedste. Intet mindre, Jeg forventer at lære en masse fra kompetente mestre, mens i kan forvente en engageret elev der ikke er tilfreds før målet er nået.

Hvis du interesseret og gerne vil vide mere kan du kontakte mig via email eller telefon, som findes under mine kontaktoplysninger eller se mit cv igennem.